fbpx
dia mundial ciberseguretat

Dia mundial de la ciberseguretat

El 30 de novembre celebrem el dia mundial de la ciberseguretat, enguany moltes empreses ho faran des de casa.

La situació actual i el retorn a la nova normalitat ha fet que moltes empreses apostin pel teletreball, com Google que no retornarà a la feina presencial fins a juliol de 2021.

Segons un estudi realitzat per LinkedIn, el teletreball  augmenta arreu del món, però aquest augment té variacions importants entre països, destaquem Espanya amb un creixement del 282%. Per aquest motiu és un bon moment per destacar aquest dia, parlar de la seguretat de la informació en aquests moments és vital en qualsevol àmbit, sigui personal, acadèmic o laboral.

Són molt pocs els esforços reals que es fan per protegir les dades i tothom és vulnerable, des d’empreses petites fins a grans organitzacions. És necessari potenciar la formació i conscienciar sobre aquests riscos als empleats i als responsables per prevenir els ciberatacs ()

És alarmant veure la situació actual d’Espanya, gairebé el 60% de les pimes Europees que són víctimes de ciberatacs desapareixen al cap de sis mesos de l’incident.

Reflexionem, és probable que la COVID-19 tingui un efecte transformador en els treballs remots i hem d’estar preparats pels canvis continus  que ataquen la nostra privacitat i les nostres rutines professionals. Per sobreviure en un futur d’incertesa hem de començar a treballar des del present.

Celebrem el dia mundial de la ciberseguretat destacant la gran quantitat de professionals que treballem per protegir els nostres actius més importats.

Gaudim del dia mundial de la ciberseguretat fent front a tots aquells reptes que tenim al davant.

També et podria agradar:

BitmapCreated with Sketch.

Apunta't la nostra newsletter

Rebràs les noves entrades al blog, recomanacions de ciberseguretat i les nostres ofertes exclusives.