fbpx

I tu, ja tens una empresa prou cibersegura? Light Eyes t’ajuda!

El passat 17 i 18 d’octubre es va celebrar a la Fira de Barcelona el primer congrés de ciberseguretat i hacking ètic reunint a centenars de persones interessades en un sector cada vegada més important a una societat digital com la nostra.

Aquest congrés, del qual Light Eyes n’hem estat impulsors i coorganitzadors juntament amb la fira, ha servit per reunir al sector i per crear un punt de trobada i de debat sobre les tendències futures de la ciberseguretat. Però també ha servit especialment per fer un toc d’atenció a una societat massa confiada encara en les noves tecnologies. I, evidentment, hem de confiar-hi, però al mateix temps i amb la mateixa intensitat hem de prendre les mesures de seguretat pertinents. Les grans infraestructures i grans empreses, segur, però també, tal i com ens van recordar diversos ponents durant el congrés, les empreses petites i mitjanes i també cadascú de nosaltres de manera individual.

Des de Light Eyes fa 5 anys que hem entomat el repte d’ajudar a crear una societat més cibersegura oferint serveis de tota mena a empreses i administracions. Des d’ara i aprofitant aquest congrés us volem anunciar que ho continuem fent amb un equip més ampli. I des de Light Eyes, també, hem decidit entomar un segon repte que va evidenciar aquest congrés; el de comunicar millor aquest sector, el de generar consciència de que la ciberseguretat és important.

És per això que iniciem aquest blog en aquesta nova pàgina web de Light Eyes amb la imatge corporativa renovada. Cal que a partir d’avui, quan parlem de ciberseguretat, no només centrem la mirada en les grans multinacionals, sinó en cadascú de nosaltres. I us convidem, a vosaltres, els nostres lectors, a pensar:

  • Les dades dels clients de la meva empresa estan prou segures?
  • Algú podria estar escoltant les meves converses privades?
  • Quines vulnerabilitat informàtiques tinc?
  • Quines conseqüències pot tenir per a mi i els meus, un ciberatac?

I en els propers dies, des d’aquest blog, us anirem oferint exemples i propostes. Però recordeu, sempre és més barat i eficaç prevenir, que no pas haver d’extingir un incendi, les conseqüències del qual poden ser inquantificables.

També et podria agradar:

BitmapCreated with Sketch.

Apunta't la nostra newsletter

Rebràs les noves entrades al blog, recomanacions de ciberseguretat i les nostres ofertes exclusives.