fbpx

Saps que no protegir digitalment la teva empresa et pot suposar multes de fins a 20 milions d’euros?

Un dels grans problemes de la seguretat digital és que és molt difícil de quantificar perquè moltes empreses quan són víctimes d’un ciberatac no el denuncien per por a perdre reputació. Segons dades oficials de l’INCIBE, al 2016 es van detectar a l’Estat Espanyol 115.000 incidents d’aquest tipus, en canvi, només es van iniciar 150 procediments judicials per danys informàtics o descobriment de secret empresarial mitjançant la xarxa.

És per això que la legislació s’està actualitzant i una nova directiva europea, coneguda com a directiva NIS, preveu grans multes a les empreses que no denunciïn un ciberatac abans de 72. A l’Estat Espanyol aquestes sancions poden arribar a ser de 20 milions d’euros o el 4% de la facturació anual, especialment si es detecta que l’empresa ha intentat ocultar el fet delictiu.

Com sempre diem des de Light Eyes, és millor prevenir que curar, i si no vols posar en perill les dades dels teus clients, no vols afectacions vinculades al que faci la teva empresa, ni crisi reputacionals, ni pagar multes; sigues previsor i protegeix-te al màxim!

Mai es pot estar segur al 100%, però quantes més mesures prenguis, millor! A Light Eyes et podem ajudar analitzant les teves vulnerabilitats i fent-te propostes de millora.

No ho dubtis més, contacta amb nosaltres a secretaria@light-eyes.com!

També et podria agradar:

BitmapCreated with Sketch.

Apunta't la nostra newsletter

Rebràs les noves entrades al blog, recomanacions de ciberseguretat i les nostres ofertes exclusives.