Light-Eyes

Promoció webinar!

Anàlisi de ciberseguretat gratuita amb un projecte de ciberassegurança inclòs per part de Light Eyes i Dracma amb la col·laboració de FEGP

El cost d’aquestes anàlisis està valorat en 500€.
Com a resultat es proporcionarà un informe que avaluarà el risc de ciberatacs amb recomanacions de millora per la nostra part.

*Promoció vàlida fins el 6 de novembre

Light Eyes

Oferim serveis de ciberseguretat per tal de detectar i avaluar els riscos, solucionar els problemes i cuidem les empreses per a que aquestes es puguin centrar en el seu negoci. Mentre tu mires cap enfront, nosaltres et protegim les esquenes.

Ponents

‘La digitalització ens ofereix la capacitat de vendre, comunicar i inclús produir remotament. Tot i això s’ha de repensar com gestionem aquesta comunicació, com ens dotem d’eines digitals per vendre en seguretat, i quines eines ens poden oferir per controlar processos de producció remotament, mantenint llocs de treball a distància. La tecnologia és un aliat en temps de crisi’
Carles Flamerich
Carles Flamerich
CEO i CISO de Light Eyes
“Així com ningú posaria en dubte contractar una assegurança contra incendis ni robatori, tot i tenir tots els sistemes de prevenció instal·lats i alarmes connectades a una central, el mateix passa amb la ciberassegurança, doncs la seva contractació suplirà tot allò que l’error humà i la cobdícia del ciberdelinqüent no faci que la ciberseguretat sigui al 100% garantida”
Maria Torra
Maria Torra
CEO de Dracma
5/5