fbpx

Ciberseguretat i ciberassegurança, una solució integral per a les empreses

Des del passat mes de març Light Eyes i Dracma col·laboren, per donar suport a les empreses en ciberseguretat i ciberassegurança, respectivament.

Light-Eyes

Donem solucions tecnològiques per a empreses i administracions públiques. Assessorem en transformació digital, anàlisi i prevenció amb ciberseguretat. Oferim eines i distribuïm equips d’alta seguretat.

Carles Flamerich

Carles Flamerich i Castells,

CEO i CISO de Light Eyes i CoDirector del Barcelona Cyber Security Congress. Avala una gran experiència en ciberseguretat.

La digitalització ens ofereix la capacitat de vendre, comunicar i inclús produir remotament. Tot i això s’ha de repensar com gestionem aquesta comunicació, com ens dotem d’eines digitals per vendre en seguretat, i quines eines ens poden oferir per controlar processos de producció remotament, mantenint llocs de treball a distància. La tecnologia és un aliat en temps de crisi’

Dracma

Dracma ens dediquem especialment a les assegurances d’empresa i de les seves persones. Oferim protecció financera amb una ciberassegurança front a ciberatacs.

Maria Torra

Maria Torra i Badia,

CEO de Dracma. Avala una llarga experiència professional.

“Així com ningú posaria en dubte contractar una assegurança contra incendis ni robatori, tot i tenir tots els sistemes de prevenció instal·lats i alarmes connectades a una central, el mateix passa amb la ciberassegurança, doncs la seva contractació suplirà tot allò que l’error humà i la cobdícia del ciberdelinqüent no faci que la ciberseguretat sigui al 100% garantida”

Si vols rebre més informació o assessorament, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

5/5