fbpx

Comunicació

Comunicació intel·ligent

La comunicació a una empresa sempre ha estat molt important, però l’arribada de les TIC i les eines 2.0 han sacsejat completament els fonaments i estratègies d’aquest sector. Si en el passat la comunicació persuasiva, el màrqueting, se centrava en el producte; ara se centra en el client i les seves necessitats, si abans s’oferia un servei; ara s’ofereix una experiència, si fa uns anys es feia quanta més publicitat millor; ara se’n fa la justa i si històricament els consumidors eren passius; ara han d’esdevenir aliats: ferms seguidors de la marca.

Això és així perquè ara el consumidor és més exigent, i el preu d’un producte o servei no el quantifica només a partir del cost material, sinó mitjançant la credibilitat que li aporta, la comoditat en què ho aconsegueix o l’orgull que li representi lluir una marca. El consumidor ara no és un espectador: el consumidor opina dels productes i serveis utilitzant les TIC, el consumidor s’informa a partir d’altres consumidors i el consumidor també és actiu en fer propostes a una empresa.

És en aquest sentit que Light Eyes oferim solucions ajustades a les teves necessitats. Entre els nostres serveis i productes hi ha:Contacte